Studiebesök

 

Malmö stad har arbetat aktivt med hållbar stadsutveckling i många år och anses idag vara en av de mest hållbara städerna i världen (läs mer om Malmö här intill). Ett stort antal grupper kommer till Malmö varje år för att få kunskap och inspiration från Malmös framgång och många av dem tas om hand av ekne ecology.

 

Vi leder enstaka studieturer men arrangerar också hela studieresor, med föreläsningar, studieturer, möten, hotell, förtäring, transporter etc. Allt så hållbart som möjligt förstås! Här nedan finns en länk till vår studietursmeny. För den som vill ordna turen själv hittar man här även tips på hotell och restauranger/shopping. Man kan också läsa mer om hur vi kan hjälpa er med konferenser och event.

 

Priset för turerna varierar beroende på vilken tur ni väljer.  Ni hittar prisinfo under "Läs mer" på respektive tur i turmenyn nedan. Bokar ni fler än två turer får ni rabatt. Vi fakturerar vanligtvis efter turen. Vill ni hellre betala kontant på plats så går det naturligtvis också bra.

 

Ekne ecology har ett nära samarbete med Malmö stad. Det innebär att vi alltid är uppdaterade om senaste nytt om vad som är på gång i Malmö när det gäller hållbar stadsutveckling.  

 

 

 

 

 

 

Malmö - den hållbara staden

På bara några år har Malmö genomgått en förvandling från industristad till kunskapsstad. Idag anses Malmö vara en av de mest spännande och framsynta städerna i världen när det kommer till hållbar stadsutveckling. Förklaringarna till Malmös framgångar är flera.

 

Läs mer